Samenwerken

samenwerken

Wil je samenwerken met Kiddiesnews.com?

Wil je jouw webshop, product of jou merk bij onze lezers onder de aandacht brengen? Dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden om te kunnen samenwerken:

  • Advertorial / Sponsored Storie
  • Revieuw’s over producten of een evenement
  • Huren van advertentieruimte
  • Winactie

Advertorial/ Sponsored Storie

Wil je jou product/merk graag onder de aandacht brengen bij mijn lezers in combinatie met een advertorial? Dat kan. Ik schrijf een mooi, persoonlijk en eerlijk verhaal over jouw product/merk en breng dit bij mijn lezers onder de aandacht. Hier gebruik ik altijd beeldmateriaal bij, denk aan een foto of een video van het product/merk en plaats dit op mijn Social Media kanalen ( Instagram: @kiddiesnews / @leoniehulsmann en FB: Kiddiesnews.com

Revieuws

Benieuwd wat ik van een product vind nadat ik deze heb ontvangen? Hier schrijf ik een eerlijk revieuw over. Ook moet het product binnen mijn concept passen en moet ik er een goed gevoel bij hebben, wanneer dit er niet is plaats ik hier ook geen bericht over. Dit omdat ik zo eerlijk mogelijk wil blijven en het binnen mijn doelgroep moet passen.

Huren van advertentie ruimte

Wil je graag jouw product op mijn site zien en een mooi plekje krijgen op de site? Dit alles is mogelijk. Mail mij hier gerust eens over wat de mogelijkheden zijn.

Winactie

Wil je samen met mij een Give Away/Winactie opzetten? Mail mij gerust.

Heb je misschien een ander idee hoe we een samenwerking aan kunnen gaan? Leuk, mail mij met je aanbod en idee en dan komen we er samen vast en zeker wel uit!

Voor meer informatie en de welke tarieven wij hanteren mail je naar info@kiddiesnews.com

Het toesturen van een product

Wil je graag producten opsturen? Stuur dan even een mailtje naar info@kiddiesnews.com voor de adresgegevens.

Persinformatie en uitnodigingen

Voor kiddiesnews.com worden wij graag op de hoogte gehouden van nieuwe producten en events. Wij ontvangen dan graag nieuwe informatie wat voor ons concept relevant is. Hier kunnen we dan over schrijven en dit bij onze lezers onder de aandacht brengen ( we schrijven niet overal over, het moet binnen kiddiesnews.com passen ).