Over Kiddiesnews

Wat onwijs gaaf dat je een kijkje komt nemen op kiddiesnews.com! Het MAMA/MAMA to be Fashion & Lifestyle magazine van nu. Wil je weten wat de trend is van nu, wanneer geef je het 1e hapje, de gouden opvoedtips of wat de musthave’s kleertjes zijn? Dan ben je bij kiddiesnews.com aan het goede adres. Dagelijks komen hier de leukste trends, weetjes, tips, styled kids & nieuwtjes over fashion & lifestyle 4 kids voorbij.

Kiddiesnews.com is opgezet op 15 januari 2016 door Leonie Hülsmann, mama van 3 kinderen, Tess, Stan en Bo. Nadat zij de online winkel bij-tanties.nl had overgenomen, een webwinkel met kleding voor kinderen vond zij haar passie in het bloggen over kinderen, mode, lifestyle en alles wat er rondom kinderen komt kijken. Zelf is ze al jaren werkzaam als PW-er op een kinderdagverblijf waar ze met plezier werkt op een babygroep.

Wat vind je op Kiddiesnews.com?

Kiddiesnews.com richt zich op MAMA’S/MAMA’S to Be of vrouwen die geïnteresseerd zijn in zwangerschap, moederschap, gezinsleven, mode, lifestyle en dingen die het leven met kinderen nog leuker maken.

Waar vind je Kiddiesnews.com?

Kiddiessnews.com is actief op Instagram, Facebook en andere Social media kanalen.

Heb je nog vragen, ideeën, opmerkingen over kiddiesnews.com? Mail gerust naar info@kiddiesnews.com

XOXO