Miranda Wolf Fotografie: Melkbad sessie

Melkbad

Miranda Wolf is fotograaf. Zij blogt 1 keer in de 2 weken op onze site over haar passie, newborn fotografie. Wat begon als een hobby, is de laatste jaren gegroeid tot een volwaardig bedrijf. Ze wil heel graag mooie momenten vast leggen, unieke, waardevolle beelden maken die je een leven lang hun verhaal vertellen. Haar stijl is tijdloos met een vleugje vintage. Een foto moet voor haar een bepaalde emotie oproepen wil deze voor haar geslaagd zijn…

Afgelopen vrijdag ging een lang gekoesterde wens in vervulling: ik mocht de fotoverzorging doen van een melk bad sessie. Ja, je leest het goed:) Ik deed melk in het water, bloemen erbij en het resultaat was meteen al gaaf.  De hoogzwangere Jessica was het perfecte model om deze shoot mee te doen. Zij heeft zo`n fantastische uitstraling.  Ze doet me denken aan zangeres Anouk; she rocks!

We hebben verschillende dingen uitgeprobeerd en het allermooiste resultaat kregen we toen Jessica de prachtige kanten jurk aan trok. Deze jurk had ik speciaal in Amerika besteld , niet alleen voor Jessica, maar ook voor andere zwangere vrouwen. De jurk is puur, sexy en een tikkie vintage. Een zwangere buik krijgt er gave rondingen in.

Zwangerschaps shoots juich ik altijd toe, ik hoor regelmatig van vrouwen dat ze spijt hebben wanneer er geen buik foto`s gemaakt zijn bij bijvoorbeeld een eerste zwangerschap. Wanneer ze dan opnieuw zwanger zijn besluiten de vrouwen dit keer wel professionele buikfoto`s te laten maken. Tijdens een sessie geef ik iedere vrouw het vertrouwen om zich letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Zwangerschaps striemen e.d werk ik zorgvuldig weg zonder dat het “plastic fantastic “wordt. Want jullie zwangeren zijn puur het allermooist!

p.s wanneer je een combinatie van zwanger en en newborn shoot boekt betaal je maar € 50 opnamekosten voor de zwangerschaps shoot. Kijk gauw op www.mirandawolf.nl

zwanger 1 zwanger 2 zwanger 3 zwanger 4

Miranda Wolf is gespecialiseerd in zwangerschap – newborn en familie fotografie

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *