Kiddies kids


Wekelijks vind je op kiddiesnews.com ingestuurde foto’s van hippe, kiddies kids in hun favo #OOTD ( Outfit Of The Day ). We proberen op deze manier anderen ouders te inspireren op het gebied van fashion. Je vindt hier outfits van verschillende merken. Bij de foto’s wordt vermeld van welk merk/winkel elk item is zodat alle ouders ideetjes op kunnen doen voor hun eigen outfit van de kinderen. Het maakt niet of het nu A merken zijn of B merken. Op deze manier helpen we elkaar om zo ook nieuwe merkjes en winkels te ontdekken en te delen met elkaar. De foto’s ontvangen wij het liefst zonder dat deze bewerkt is via een fotobewerker zodat ook de daadwerkelijke kleur, stof en details goed te zien zijn voor iedereen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kiddies kids? Neem dan snel een kijkje. Ook jou kleine hier graag tussen willen zien in zijn of haar #OOTD?

Mail je foto naar kiddieskids@kiddiesnews.com en wie weet staat jou spetter hier volgende week tussen!!

Kiddies Kids

                                                                                                                                                     Foto: Flickr.com

Ben je een winkel en zal jij graag willen dat wij over jou kleding/merk een foto plaatsen? Dat kan. Klik hier voor de mogelijkheden voor een samenwerking.