‘Handmade’ kleding

Zelf kleding maken zie je steeds meer en wordt steeds meer een trend onder de moeders. Mijn facebook staat er in ieder geval al vol mee met mensen die zelf kleding maken en hele erge leuke! Broekjes, shirtjes, jurkjes, sjaaltjes noem het maar op. Het is natuurlijk erg gaaf als je kind in je eigen gemaakte kleding rondloopt, ze zijn dan uniek en niet in alledaagse kleding te vinden op het schoolplein. Zelf ben ik echt een kluns wat betreft, ik kan nog niet eens gat in de kleren van mijn kinderen dichten ( behalve met strijkplakkers 😉 )

Hieronder zie je 2 van mijn favo’s eigen design kleding:

  • To the moon and back kids verkoopt nu zelfs wholesale en heeft zelfs al een eigen webwinkel waar je de gekke kleding kan kopen. Het is allemaal erg te doen qua prijs en er zijn te gekke printjes te vinden van pandaberen tot indianenveren. Ze maakt broekjes, leggings, shirt, jurkjes en zelfs babyspeelgoed zoals een rammelaar is er te vinden in te gekke prints.
  • Tinymoon houd het wat kleiner er verkoopt, nog niet, wholesale. Je moet hier je bestelling op FB doorgeven dmv een bericht, mail of app. De site gaat bijna online. Waarom zij niet wholesale is omdat zij het gewoon erg leuk vind om te doen en het niet zozeer doet om ermee te verdienen. Erg jammer, want ik zou haar wel graag willen hebben in mijn eigen webshop ( www.bij-tanties.nl ). Zij verkoopt voornamelijk broekjes/leggings/sjaaltjes en mutsjes. Op de broekjes en leggings heeft ze altijd een erg leuke, felle koord zitten waarmee je de broekjes strak kan trekken. Dit maakt haar wel weer uniek vind ik persoonlijk.

Het is zeker een kijkje waard om een kijkje te gaan nemen bij 2 top designers ( hihi, vind ik toch echt ). Laat je hieronder in een reactie weten als je er een kijkje hebt genomen en vertel welke jou favoriet is geworden. Heb je zelf ook nog een leuke site of ken je iemand, vermeld het er ook bij! Dan kan ik daar weer even een kijkje nemen.

full35123329                 12274562_1136120199739031_2255013211010695412_n

 

Oprichtster & owner of:
* www.kiddiesnews.com
* www.bij-tanties.nl
* mama of 3 kids

Ook leuk om te lezen:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *