DIY: Handige opbergsystemen! Dit moet je zien…

Met kinderen kun je niet genoeg opbergsystemen hebben. Alle boekjes liggen op de vloer, onder bed, op de kop en hangen half uit de kast. Of je wilt even met ze kleuren en ze trekken alles uit de knutselkast behalve de stiften en kleurpotloden die ze van jou nou net moesten pakken… Vanaf nu is dat voorbij met deze handige DIY opbergsystemen van Ikea. Simpel, super leuk, origineel en ( altijd mooi meegenomen ) alles tegen een kleine prijs. Kijk dus snel verder.

DIY Opbergsystemen

Opbergsystemen

Pennenhouders

Een etui voor de kleurpotloden, stiften, wasco etc wat door de kinderen in de la is gedrukt waardoor je la net niet dicht krijgt. Of de stiften zitten bij de kleurpotloden in en je net iets te kleine kindje speelt met de kleurpotloden, tenminste dat denk jij, wanneer je je omdraait en naar hem kijkt ziet hij eruit als een kameleon met wel 100 verschillende kleuren op zijn gezicht!! Met de afdruipbakjes voor je bestek ( ook verkrijgbaar in zwart ) kun je makkelijk al je potloden en stiften makkelijk sorteren. Je kunt zelf bepalen waar je het neer hangt, of op je eigen hoogte zodat je toch nog een beetje overzicht hebt of bijvoorbeeld bij het zitje van je kids.

 

 

Opbergsystemen

Ophang systeem voor kleurplaten

Ik word wekelijks overspoelt met kleurplaten van de kids. Ze worden overal opgehangen, op de deur, aanrecht kastje, muur, nog alle plekjes in huis maar op die je bedenken kan ze hebben overal gehangen 🙂 Maar dat is vanaf nu voorbij! Dit staal kabel systeem is eigenlijk bedoelt voor gordijnen maar zie hoe je het super makkelijk kan gebruiken voor de kleurplaten en gaaf het er dan uit ziet. Klik hier voor de staalkabels en voor de gordijnhaken hier, daar hang je de kleurplaten aan op.

Opbergsystemen

 

Opbergsystemen

Boeken houder

Ideaal en het ziet er ook nog eens erg gezellig uit in de woonkamer of op de slaapkamer. Hang het op oog hoogte van je kind en hij zal zelf gestimuleerd worden om te willen lezen. Zo wordt lezen op een spelenderwijs erg leuk aangeboden voor je kindje. Klik hier voor de link van het eigenlijk oorspronkelijke fotolijst houder of hier voor het kruidenrekje ( foto met het meisje )

 

Opbergsystemen

Knutsel – kar

Hoe gaaf is deze knutselkar? Super handig, zo heb je niet alles op tafel staan ( want je hebt toch nog niks op tafel staan als je samen gaat knutselen met je kind;) ) en kun je het gewoon naast je kindje zetten en kan alles er makkelijk uit en er terug ingezet worden. Deze roltafel koop je ook bij Ikea. Klik hier voor de link.

Hoe makkelijk zijn deze DIY opbergsystemen. Hopelijk hebben jullie er wat in het dagelijks leven. Ik ga ze zeker halen, vooral de kleurplaten hanger. Echt een aanrader!!!

De foto’s komen van Pinterest af, 1 van mijn favoriete site’s want daar vind je alles op het gebied van inspiratie voor huis, tuin, keuken en kinderen! Zie ook mijn vorige bericht over DIY Traktaties maken.

Oprichtster & owner of:
* www.kiddiesnews.com
* www.bij-tanties.nl
* mama of 3 kids

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *