Baby zoekt verf voor kinderkamer uit

Kinderkamer

Je hebt een nieuw huis gekocht of je wilt de kinderkamer gewoon even een nieuw likje verf geven. Welke kleur moet je kiezen? Je dochter wil fel roze, maar dan ook echt FEL roze. En jij bent het hier niet mee eens. Een bekend probleem maar voor deze ouders niet.  

Even lekker de kinderkamers opnieuw verven, even lekker een frisse look weer krijgen want dat is de laatste jaren er een beetje bij ingeschoten. Je hebt je dochter belooft dat zij de kleur mag uitkiezen (altijd spannend om dit te beloven aan je dochter want zij kan alle kleuren van de regenboog bij elkaar op de muur willen hebben!) maar jij vind die kleur toch stiekem helemaal niks. En je hebt geen zin om volgende maand alweer een nieuw kleurtje te moeten uitzoeken. Want tja zeg nou zelf, we blijven niet bezig! De kleur die jij namelijk graag op de muur zou willen zien daar is zij het niet mee eens. Deze ouders hebben hier geen problemen mee. Hij kan zelf namelijk helemaal niet kiezen. Hij is over enthousiast bij het zien van de verschillende stalen die zijn ouders laten zien. Geweldig! Ging het bij ons ook allemaal maar zo makkelijk 😉

Ideeen opdoen voor een babykamer? Bekijk hier leuke Mintgroene Babykamers of stoere zwart-wit jongenskamers

Ging het bij jullie ook zo op deze manier of hebben jullie eerst een pittige discussie moeten voeren om er samen over eens te worden?

 

Beeld: kijk.nl 

Oprichtster & owner of:
* www.kiddiesnews.com
* www.bij-tanties.nl
* mama of 3 kids

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *